10 jarig jubileum


GEANNULEERD

Vanwege de gevolgen van de coronamaatregelen zoals de beperkte capaciteit in de theaterzaal heeft Improtheater Voor de Leeuwen besloten om de jubileumvoorstelling dit seizoen niet te spelen.

De voorstelling zal waarschijnlijk in het volgende theaterseizoen 2021/2022 opnieuw worden gepland. We brengen u tegen die tijd uiteraard weer op de hoogte!


Improtheater Voor de Leeuwen viert haar 10 jarig jubileum

Improtheater voor de Leeuwen viert op 22 maart 2020 haar 10 jarig jubileum.

Wij zouden het leuk vinden om dit jubileum samen met u te vieren. Heeft u zin in een matinee voorstelling waarbij u niet weet waar u aan toe bent, net als wij, de spelers? Wat we wel weten; geen scene is dezelfde als de vorige keer en het is vaak boeiend, hilarisch en soms shockerend.

Initiatiefneemster Marja de Leeuw liet zich 10 jaar geleden inspireren door het TV programma “de Vloer” op. Laat u uitdagen en verrassen, net als onze spelers.

De spelers zijn Natascha Alberts, Rob Burow, Jeroen Joosten, Marja de Leeuw, Irmgard Pott, Tineke Tiemes, Monique Vink en Eric de Waard. Jaap Schoenmakers verzorgt de muzikale begeleiding en onze theatercoach is Jobert Franken.

U heeft als publiek de mogelijkheid om ideeën aan te leveren voor en tijdens de voorstelling, echter het spelen mag u aan de acteurs overlaten.

Na de voorstelling om 16:30 uur kunt u terwijl u van een drankje geniet luisteren naar Perfect Blend, Easy listening & Jazz zangeres Mareen Medema en toetsenist Jaap Schoenmakers. In de Kik zullen op die middag ook schilderijen geëxposeerd worden door kunstenaar Gerald Schepers.

Nieuwe datum: onbekend
Tijd: 15.00 uur (geen pauze)
Entree: € 16,00 ( inclusief een drankje)

Graag tot ziens op ons FEEST.