Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring van Improtheater voor de Leeuwen

Cookies

Op https://improtheatervoordeleeuwen.nl wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van uw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren, goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin wij u uitleggen dat wij cookies gebruiken. Uw verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen door uw internetbrowser zo in te stellen dat u geen cookies opslaat op bijvoorbeeld uw laptop of tablet. Daarnaast kunt u ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw internetbrowser.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om de werking van onze website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijzen wij naar Google Analytics.

Social Media

Op onze website is een koppeling met Social Media platform, Facebook gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van FaceBook, zodat ze u herkennen als u ons wilt volgen op Faacebook. Voor deze cookies verwijzen wij naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die u bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft in het kader van een door u gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. U kiest zelf welke gegevens u naast genoemde persoonsgegevens verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming. Wij publiceren uw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen. Ingesloten inhoud van andere websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u via een account bent ingelogd. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op ingesloten inhoud van andere websites.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen.

Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien u na wijziging gebruik blijft maken van onze diensten zal dat betekenen dat u akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact

E-mailadres: info@improtheatervoordeleeuwen.nl
Telefoon Marja: 06 22 00 65 84

Datum 25 mei 2018